— Kesällä vai talvella? —

Läpivuoden olemme campingalue, joka haluaa palvella asiakkaitaan asiakaslähtöisesti alueen luontoarvoja ja historiaa kunnioitaen. Haluamme olla asiakkaillemme helposti lähestyttävä, positiivisella ilmapiirillä ja mukavalla asiakaspalvelulla varustettu leirintäalue. Kunnioitamme vanhan kyläkoulun pihapiirin luonnonmukaisuutta sekä aitoa ympäristöä tehden uudistuksia ja parannuksia nämä näkökulmat huomioiden.

Inarilla kesät ovat lämpimiä ja talvet kylmiä sekä lumisia. Nämä vaikuttavat tekemiseen. Asuntoautot ja -vaunut yöpyvät meillä matkalla Norjaan ja Inarinjärven pohjoisosiin. Syksyisin keräilemme hilloja, muita marjoja sekä pakurikääpää sienistä puhumattakaan. Tervetuloa meille, tarina on vasta alussa…

Inarin Icepark toteutui ensimmäisen kerran talvella 2019-2020, oli jääveistoksia, musiikkiesityksiä ja lasten liukumäki sekä muuta naurua ja kikatusta. Taiteilija Merja Aletta Ranttilan johdolla kahdeksan jäänveistäjää veistivät jääpaloista saamelaisaiheisia taruolentoja. Ne pohjautuivat Lapin maagiseen mytologiaan, taruihin ja satuihin. Matkailijat tulivat ympäri maailmaa ihastelemaan poroja ja jääveistoksia.

Talvisin palvelemme asiakkaita leirintäalueena, jossa on mahdollista pysähtyä matkalla pohjoiseen tai etelään.


— HERÄÄ AAMUUN INARINJÄRVEN RANNALTA -

Maisematynnyrisauna on meidän ykkösvalttikortti, oma rento hetki rantasaunassa.

 

Valmistaudu seuraavaa seikkailua varten

— Vuokraa vene, soutuvene, kanootti tai sähköpyörä  —

2019-2021

— TARINAMME —

Menestys alkaa luonnosta ja juurilta. Ostimme vanhan Inarin koulun ja aloimme remontoimaan sitä. Rakennamme koulun alakertaan tiloja taiteilijoille ja käsityöläisille sekä pieniä asuntoja yläkertaan. Paikka on mitä mahtavin keskellä Inarin kirkonkylää ja 350 vuotta vanhat hongat pihalla henkivät aitoa lappilaista tunnelmaa. Puut ovat nähneet ja kokeneet monet sukupolvet sekä kesät ja talvet. Campingalue onkin kuin luotu matkailulle kaavoitetulle tontille. Haluamme jakaa kauniin pihamme matkailijoiden kanssa. Tästä on myös helppo suunnata kalaan tai tutustumaan Norjaan. Tervetuloa.

Tyhjennä harmaat vedet, kemssa ja täytä raikasvesisäiliö meillä.